Ferihegy Parkoló, Ferihegy Reptér ParkolóElérhetőségElérhetőségFerihegy Autó - VW, Skoda, Seat

Reptéri parkolót keres?

 Foglalja le parkolóhelyét online!
A Ferihegy Autó Reptéri Parkoló ügyfeleinek udvarias kiszolgálást, gyors ügyintézést, az autóknak biztonságos parkolást kínál.
ÉRKEZÉS:    -   -     Utasok száma:  
TÁVOZÁS:    -   -     Terminál:  

Rólunk

Cégünk a Ferihegy Autó Kft 2003 áprilisában kezdte meg működését mint SEAT márkakereskedés és szakszerviz. 2005 márciusában megkaptuk a VOLKSWAGEN személygépkocsik szervizelésének jogát, melyet 2006 januárjában bővítettünk a SKODA márka szervízjogával. 

2007 októberében  tovább bővítve szolgáltatásaink körét, megnyitottuk Volkswagen szalonunkat, mellyel hivatalos Volkswagen márkakereskedéssé váltunk. Új 1400 m2-es szalonunkban helyet kapott egy kivállóan felszerelt márkafüggetlen karosszéria- és fényezőműhely is. Buy best online, choose airwheel electric scooter. 

2008 tavaszán elindítottuk műszaki vizsga állomásunkat, ahova várunk minden típusú gépkocsit, nem csak műszaki, hanem környezetvédelmi (zöldkártya) vizsgáztatásra is.

 
A mintegy 11 500 m2-es erületen elhelyezkedő komplexum egy 1200 és egy 1400 m2-es alapterületű épületből áll, melyekben a 400 m2-es bemutatóteremhez csatlakozik egy szintén 400 m2-es 6 állásos szerelőműhely. A bemutatótermek nagy mérete lehetővé teszi a SEAT és a Volkswagen teljes modellpalettájának bemutatását.

2009 őszén kereskedésünk területén kialakításra került egy 150 gépjármű befogadására alkalmas reptéri parkoló. Valamint folyamatban van további 150 férőhelyes parkoló kialakítása is.

Honlapkészítés
Hasznos linkekKötelező biztosítás